Prachtige vakantievilla te huur
Reserveren


We verwelkomen graag reserveringen voor onze vakantievilla! Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen we je vriendelijk om de volgende stappen te volgen:

1️⃣ Stort een waarborgsom van 500 euro per week als bevestiging van je reservering. Deze waarborgsom wordt bij annulatie ingehouden. Vermeld alsjeblieft de aankomst- en vertrekdata, evenals het jaartal, en voeg je GSM-nummer toe op het overschrijvingsformulier om misverstanden te voorkomen.

2️⃣ Houd er rekening mee dat we geen opties accepteren. Zodra de waarborgsom is ontvangen, is je reservering definitief.

3️⃣ Voor reserveringen van juli en augustus raden we aan om minstens 1 jaar van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

4️⃣ De huursom dient ten minste 2 maanden vóór de aanvang van de huurperiode te worden gestort. Zowel de waarborgsom als de huursom moeten zijn betaald vóór je vertrek op de volgende rekening:

Ter attentie van Jo Meuwissen

IBAN: BE91 0639 5668 6076

BIC: GKCCBEBB

Bank: Belfius, Pachecolaan 44, 1000 Brussel

5️⃣ Onze huurperiodes beginnen op zaterdagnamiddag om 14.00 uur en eindigen op zaterdagochtend om 8.30 uur. Bij aankomst kun je vanaf 14.00 uur de woning betrekken en bij vertrek verzoeken we je vriendelijk om de woning vóór 8.30 uur te verlaten. Dit geeft ons voldoende tijd om een grondige eindschoonmaak uit te voeren.

We hopen dat deze informatie behulpzaam is bij het maken van je reservering. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze vakantievilla!

#Reserveren #Vakantievilla #Gastvrijheid #OnvergetelijkVerblijf