Prachtige vakantievilla te huur
Comfortabel reizen


Met de wagen:

Maak je klaar voor een prachtige rit naar onze vakantievilla in Villedieu! Vanuit Brussel is het ongeveer 930 km, waarvan het grootste deel snelweg. Als je onderweg tolwegen tegenkomt, reken dan op ongeveer 65 € voor de heen- en terugreis.

Je vertrekt vanuit België via de E411 richting Luxemburg, waarna je Frankrijk binnenrijdt. Je passeert steden als Metz, Nancy en Dijon, afhankelijk van je reisroute. Vanaf Dijon rijdt je richting Lyon op de Autoroute du Soleil. Na Lyon en Valence verlaat je de snelweg bij afrit 'Bollène' en volg je de borden naar Vaison-la-Romaine. Je rijdt door dorpen als Bollène, Suze la Rousse en Tulette. Na een paar kilometer sla je rechtsaf richting Buisson en Vaison-la-Romaine (D20), steek je een rivier over en sla je na 500 meter linksaf richting Villedieu (D51). Blijf links aanhouden (D75) bij de splitsing en na de pijl die "Villedieu 1 km" aangeeft, rijd je nog 500 meter verder. Het huis, herkenbaar aan de lichtgroene luiken, bevindt zich aan je linkerhand. Als je het dorp binnenrijdt, ben je te ver gereden. Het huis ligt net voor het dorpje.

Als je gebruik maakt van een GPS, voer dan het volgende adres in: Chemin de Saint-Laurent 25, 84110 Villedieu.

Op de website http://www.bison-fute.equipement.gouv.fr/ vind je handige informatie over de 'Bison Futé'-omleidingsroutes, wegwerkzaamheden op het Franse wegennet en een overzicht van tolwegen waarop gewerkt wordt. Je kunt ook het verkeer online volgen en zien waar er files zijn op http://www.anwb.nl/verkeer/buitenland/frankrijk?regio=frankrijk.

Voor verkeersinformatie kun je hier terecht: http://www.vinci-autoroutes.com/fr/prevision-trafic. Houd er rekening mee dat tolkosten ongeveer 110 euro bedragen voor een enkele reis via de snelweg.

Als je onderweg een plek zoekt om te verblijven, is Beaune een ideale tussenstop. Vanuit Beaune is het nog ongeveer 4 uur rijden naar onze vakantievilla.Met het vliegtuig:

Voor degenen die liever met het vliegtuig reizen, zijn er vier luchthavens in de buurt: Avignon (op 1 uur rijden), Lyon (op 2,5 uur rijden), Nimes (op 1 uur en 20 minuten rijden) en Marseille (op 1 uur en 30 minuten rijden). Op deze luchthavens kun je gemakkelijk een auto huren (reken op ongeveer 200 euro voor een week).Ligging:

Na een reis van ongeveer 930 km vanuit Brussel kom je aan in Villedieu, waar je wordt verwelkomd door de rustige charme van het dorp en de prachtige omgeving. De ligging van Villedieu biedt de perfecte balans tussen het genieten van een ontspannen vakantie en het verkennen van de omgeving.

#Reisroute #Vakantievilla #MetDeWagen #MetHetVliegtuig #GenietVanDeReis