Prachtige vakantievilla te huur
Marktjes in de buurt


Ontdek de levendige lokale markten in de buurt van onze vakantievilla! 🛍️🌿
📆 Begin je week met een bezoek aan de grootste markt van de regio, gehouden op dinsdag in het prachtige Vaison-la-Romaine. Dwaal door de kleurrijke kraampjes, proef van verse producten en snuif de levendige sfeer op terwijl je de lokale specialiteiten ontdekt.

🌄 Op woensdag kun je naar de markt in Malaucène gaan, aan de voet van de majestueuze Mont Ventoux. Geniet van een schilderachtige omgeving terwijl je rondstruint tussen de ambachtelijke producten, heerlijke verse producten en lokale lekkernijen. Verwen jezelf met een traktatie en geniet van het adembenemende uitzicht op de berg.

🏞️ Op donderdag is het tijd om het pittoreske Nyons te verkennen, waar de markt een feest voor de zintuigen is. Slenter door de smalle straatjes, bewonder de traditionele Provençaalse producten en laat je verleiden door de geurige olijven en oliën waar de regio bekend om staat.

Of je nu op zoek bent naar verse groenten en fruit, ambachtelijke producten, lokale specialiteiten of unieke souvenirs, de lokale markten bieden een schat aan keuzes en een authentieke ervaring.

Persoonlijk houden wij wel van een marktbezoek in combinatie met een leuk optreden, zoals deze geweldige band die elke week tijdens de zomermaanden optreedt in Nyons.
#VerseLekkernijen #LokaleSfeer #BoodschappenDoen #KleurrijkeKraampjes #SmakenVanDeStreek #MarktOntdekking #CulinaireVerwennerij #VerseProducten